871 805 112 info@esmentescola.es

Alumnes d’ Esment Escola i del Juníper Serra ofereixen un excel·lent esdeveniment gastronòmic

5 Mar 2025 | Destacados

Els alumnes de FP Bàsica del CIFP Juníper Serra i de Dual Adaptada de Cuina i Sala d’Esment Escola Professional van finalitzar amb un excel·lent alt, la formació que durant tres mesos van realitzar conjuntament per aprendre a crear i organitzar un esdeveniment gastronòmic. Ho van fer a les instal·lacions del centre Juníper Serra, en un acte que va reunir prop d’un centenar d’amics, familiars, professionals i docents.

Després de servir un còctel de benvinguda als assistents, els aprenents es van organitzar a cuina i sala per servir un menú «finger food» dissenyat, elaborat i servit per ells mateixos i sota la supervisió dels docents. Es tracta del primer projecte formatiu que realitzen en col·laboració dos centres amb l’objectiu de coordinar aprenentatges conjunts amb un impacte positiu a la comunitat.

Més enllà dels nervis previs a l’esdeveniment, els aprenents van mostrar professionalitat, un excel·lent servei d’atenció al públic i, el més important, una perfecta coordinació i complicitat entre ells. També va destacar la qualitat de les elaboracions, a base de vichyssoise, truita de patates, croquetes, coca de trempó, ensaladilla i hamburgueses, entre d’altres.

D’aquesta manera, els aprenents finalitzen un projecte que es va iniciar el passat 22 de novembre i que ha inclòs set sessions formatives dirigides pels equips docents de tots dos centres, i en les que també hi han col·laborat reconeguts professionals de la gastronomia i la restauració, com ara el xef Tomeu Caldentey, Víctor Calvo, de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB), Alberto, de Siropes Monin, i Virginia González, responsable de food & beverage de Prinshotel.

520c9dc6 241e 41e2 9bae 8a44518c3def e1740141082624
35d69025 78b8 4e96 be79 1cf813887728
a19296f7 e774 43bc 8382 d97b6acf2a1d e1740141154474
Share This