871 805 112 info@esmentescola.es

Primers itineraris individualitzats d’inserció laboral per a majors de 30 anys

20 May 2022 | Noticias

Esment Escola Professional amplia el seu projecte d’inserció laboral a nous col·letius i ofereix un itinerari d’orientació i formació per a persones majors de 30 anys que fa més d’un any que estan en atur

Es tracta del nou projecte +30, oportunitats per a totes les persones, i inclou un itinerari d’orientació individualitzat a cada persona i dues accions formatives: Atenció integral per a persones en centres i domicilis, un curs d’àmbit social per identificar motivacions i oportunitats de treball en suport i atenció a persones, o Alfabetització informàtica i anglès per al sector comerç, un curs per adquirir i/o actualitzar coneixements i competències en l’àmbit comercial i turístic.

El projecte inclou un itinerari d’orientació individualitzat i personalitzat per millorar les oportunitats de reincorporació en el mercat laboral, i un incentiu de 1.800 € per a totes aquelles persones que finalitzin l’itinerari. Aquest, inclou un període dedicat a orientació (120 hores) i un altre a formació (150 hores. aprox)

Disposen de tres punts d’atenció: Palma, Inca i Palmanova i les formacions s’impartiran de forma presencial. Com a requisit, les persones majors de trenta anys que vulguin participar hauran d’estar inscrites com a demandants de feina al SOIB.

El programa està finançat per la Unió Europea – Next Generation EU i compta amb el suport del Govern balear, a través del SOIB.

Podeu sol·licitar més informació a través del correu formaciondual@esmentescola.es o bé telefonar al 871 805 112

Share This